Meteen naar de content

Wauw! Let’s introduce ‘Ammehoela’

Go your own way!

Opgericht door twee moeders met jarenlang ervaring in de mode branche. En we kunnen je zeggen.. dat zie je ook terug in dit prachtige merk!


Het motto van Ammehoela is ‘go your own way! Because that’s the only way’. Dat hebben deze dames nageleefd door hun baan op te zeggen en dit toffe merk op te richten. Maar dat is ook zeker hun motto in elke collectie. 

Ammehoela Kinderkleding
© Ammehoela​​
Ammehoela kinderkleding
© Ammehoela​​

Eigenzinnige prints die met de hand zijn geïllustreerd. Comfortabele kleding, met een hoge kwaliteit van stof. Alle producten zijn gemaakt van biologisch katoen en zijn GOTS gecertificeerd. Oftewel de kleding bestaat voor minimaal uit 70% biologische vezels en het wordt verantwoord geproduceerd. Denk aan het gebruik van milieuvriendelijke chemicaliën, verbod op kinderarbeid en eerlijke salarissen. 

Ammehoela is fun, comfortabel en duurzaam 

Zet daarnaast een collectie die vooral staat voor ‘fun en comfort’ en wordt gemaakt voor alle nieuwsgierige kids die de wereld willen ontdekken en ohja.. ook voor de moeders trouwens.

kinder kleding
© Ammehoela​​

Wat zie je terug bij Ammehoela?

De collecties zijn zo opgebouwd dat ze goed zijn te mixen & te matchen. Veel te gekke prints, maar ook een paar toffe basics zodat je er alle kanten mee op kunt. Draag je Ammehoela dan ben je er zeker van dat je nooit een ‘saaie’ outfit aan hebt. De collectie is er voor jongens, meiden, sommige items zijn unisex en er zijn zelfs wat te gekke items voor de moeders om lekker te twinnen! 


Wij hebben onze eerste collectie vol enthousiasme voor jullie uitgezocht en kunnen niet wachten om dit met jullie te delen. Shop nu in onze concept store of online. 🥳.