Ga naar content

ALWERO: de wollen musthaves voor de outfit van jezelf en je kleintje!


De wool factory

Bij ALWERO noemen ze zichzelf ‘de wool factory’. Maar geen factory als een grote winkelketen. ALWERO wordt gerund door mensen die dicht bij de natuur leven. Dat zie je ook terug in de naam. Die betekent namelijk: respect voor natuur, mens en tradities. 


Het is een familiebedrijf en het is eind jaren negentig opgericht. Het wol dat wordt gebruikt komt van schapen die heerlijk grazen in de bergen in het zuiden van Polen. Van die unieke ruwe wol worden alle creaties door middel van handwerk gemaakt. 


De familie heeft inmiddels al vele jaren ervaring in het maken van alle prachtige items. Door de oude tradities te verweven met de technische innovaties, zijn alle producten niet alleen ontzettend mooi om te zien maar ook nog eens heel comfortabel. ALWERO

Comfortabel: dit word jouw favoriete item van Alwero in je kledingkast

Wij zouden zelf wel kunnen slapen in ALWERO. Alle producten zijn gemaakt van 100% wol. Er zitten dus ook geen synthetische vezels in! Ieder product is duurzaam en heerlijk ademend. Het houd je warm, zit ontzettend comfortabel maar zweet niet. Jij kunt daardoor je kledingstuk lekker het hele jaar door blijven dragen! Draag in het voorjaar je gilet als soort van ‘tussenjas’ en in de winter om je outfit helemaal volgens de laatste trends mee af te stylen! 

Twinnen?

Wist je dat ALWERO items verkoopt voor zowel volwassen als kinderen? Dus of je nou single lady bent en dit item wil om mee te pronken bij je date, je wollen slofjes een perféct kraamcadeau vindt of gewoon lekker wil twinnen met je kind. Boysmoms.. ook jullie kunnen gaan twinnen! De items zijn namelijk niet alleen leuk voor meiden maar ook zeker heel tof voor de boys!

Staat je maat er niet bij of is het artikel al uitverkocht? Stuur ons even een berichtje en we gaan kijken wat we voor je kunnen doen!

Benieuwd naar al onze merken? Bekijk dan hier wat er straks nog meer bij ons wordt verkocht!

Alle leuke Alwero items shoppen? Klik dan hier


Liefs wonder & melon

.