Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

GNITFEE een postermerk die je gaat verrassen!


Wat vinden we het tof dat er ook in Nederland prachtige merken gevestigd zijn. Het onlangs gelanceerde merk Gnitfee is er daar één van! Wij hebben jullie verteld dat we bij wonder&melon iets unieks neer willen zetten. Gnitfee past daar perféct tussen. Hoe tof dat wij straks één van de eerste verkooppunten zijn? Dat we nog veel van dit prachtige merk gaan horen & zien, daar zijn wij wel zeker van! 

Shop Gnitfee nu in onze concept store of online in onze webshop

Gniftee | Laif & Nuver
© Gnitfee | Laif & Nuver ​​

Prachtige prints op katoen

Dit merk drukt prints op katoen, door de look & feel van het materiaal krijgen de prints meer karakter. De prints zijn van hoge kwaliteit en tot in detail geïllustreerd. De inkt die Gnitfee gebruikt is milieuvriendelijk en zorgt er ook nog eens voor dat jouw print jaren mee gaat! 

gnitfee behang
© Gnitfee | Laif & Nuver ​​

Wij zijn dus helemaal weg van de 'natural' look van deze posters, dat moet je gewoon ervaren in het echt. De posters kunnen ingeframed/ingelijst worden maar is ook zonder frame al prachtig. Door de stevigheid van het doek, houdt het zich ook mooi wanneer je deze bijvoorbeeld met een clip aan de muur bevestigd. 

Gnitfee mix and match


Durf je uit te pakken? Dan heeft Gnitfee een collectie waar je dit zeker mee kunt! Mix abstracte prints met illustraties van een vrouwelijk lichaam. Voeg voor een verrassend effect een print toe met een culturele illustratie. Of ga juist voor een natuurlijke wand door bijvoorbeeld illustraties van takken, pampas en vogels te combineren. Voor ieder wat wils! 

Wil je nog meer mixen & matchen? Combineer dan de verschillende maten en wissel af door enkele posters in te lijsten en een aantal te bevestigen aan clips. Creëer zo jouw eigen art wall!


Meer van onze merken zien? Klik dan hier!

gnitfee interieur
© Gnitfee | Laif & Nuver ​​
.